Nieuw raadslid en nieuwe steunfractie van VVD Molenlanden

Nieuw raadslid

De beëdiging van een nieuw raadslid vond plaats, omdat Bram Visser op 2 januari 2019 beëdigd was als wethouder, waardoor er een zetel vrijkwam. Philomeen Breddels, nummer vier op de kieslijst, heeft deze zetel toegewezen gekregen en geaccepteerd. Naast raadslid wordt zij ook fractiesecretaris.


Steunfractie

Ad van Duin en Annie van de Riet werden beëdigd als burgerlid van VVD Molenlanden. Een burgerlid behoort tot de steunfractie, heeft een adviserende rol en mag een raadslid vervangen tijdens de gespreksavond en de meningsvormende avond. Annie van de Riet is tevens beëdigd als lid van de auditcommissie namens VVD Molenlanden. De auditcommissie levert een bijdrage aan de controlerende taak van de gemeenteraad op het gebied van financiële aangelegenheden.

Peter Kwakernaak maakt ook deel uit van de steunfractie van VVD Molenlanden, maar doet dit op eigen verzoek in de functie van steunfractielid. Een steunfractielid heeft een adviserende rol. Een steunfractielid kan een raadslid niet vervangen tijdens avonden van de gemeente. 


Meer informatie

Op de pagina Mensen kunt u meer informatie vinden over ons nieuwe raadslid en de nieuwe steunfractie. Tevens kunt u daar informatie vinden over de deskundigenpool, waar wij mee werken.