Uitnodiging VVD avond

Deze bijeenkomst is op dinsdagavond 22 november in De Til te Giessenburg, Aanvang 20.15 uur

College Tour met VVD-gedeputeerde Baljeu

 

Wat is het effect van het stikstofdossier op u als inwoner of ondernemer in Molenlanden? Met deze vraag wil VVD Molenlanden u uitnodigen om tijdens een bijeenkomst in gesprek te gaan met Jeannette Baljeu, VVD-gedeputeerde in Zuid-Holland en o.a. verantwoordelijk voor het stikstofdossier. Deze bijeenkomst is op dinsdagavond 22 november in De Til te Giessenburg, Aanvang 20.15 uur.

 

Als inwoner of ondernemer bent u van harte welkom, ongeacht uw politieke voorkeur. Gedeputeerde Baljeu zal ingaan op het stikstofdossier en de rol van de provincie bij de uitvoering daarvan. Wij doen dat in de vorm van “College Tour” zodat er ruime aandacht is voor vragen uit het publiek. Kunnen we blijven bouwen in de gemeente Molenlanden? Wat betekent het dossier voor de (agrarische) ondernemers in onze gemeente? Oftewel hoe houden we mooi Molenlanden leefbaar?

 

U kunt, op deze avond, uw mening laten horen en uw vragen stellen. Onze gedeputeerde gaat het gesprek aan met de volgende motivatie: “Het stikstofdossier stelt ons voor een grote opgave. Als provincie hebben we daar een grote rol in de uitvoering. Ik vind het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen. Met mijn ervaring wil ik daarom bewoners, bedrijven, organisaties en politiek bij elkaar brengen. Want ik zie overal om me heen dat mensen vooruit willen. Maar alleen als we begrip hebben voor elkaar, kunnen we dit complexe vraagstuk samen aanpakken. Op die manier wil ik Zuid-Holland, en daarmee ook Nederland, mooier maken”.

Meld u zich vandaag nog aan via vvdmolenlanden@gmail.com