Oog voor ondernemers en zzp'ers in Molenlanden in deze coronaperiode

Voor de meeste ondernemers en zzp'ers breken er door de recente maatregelen vanwege het coronavirus moeilijke tijden aan. Landelijk zijn er al maatregelen genomen en aanvullende maatregelen aangekondigd. Bekendmaking van het steunpakket met aanvullende maatregelen wordt deze week verwacht.


Actie vanuit VVD Molenlanden

Wij volgen de ontwikkelingen voor de ondernemers en zzp'ers uiteraard nauwlettend. Zodra er meer bekend is over het landelijke steunpakket zullen wij bekijken of en welke (aanvullende) acties gewenst zijn voor de ondernemers en zzp'ers in Molenlanden.


Nieuwsbrief Economische Zaken Molenlanden

Gisteren heeft gemeente Molenlanden een extra nieuwsbrief Economische Zaken laten uitgaan. Hierin staat informatie voor ondernemers en zzp'ers over het coronavirus. Via deze link kunt u deze Speciale editie Nieuwsbrief EZ lezen.


Contact opnemen

Ben je ondernemer of zzp'er in Molenlanden en wil je graag contact met ons opnemen? Voor suggesties en vragen aan VVD Molenlanden kun je ons via de e-mail of telefonisch benaderen. Ons e-mailadres is vvdmolenlanden@gmail.com. Onze fractiesecretaris is telefonisch te bereiken via 06 - 23 91 01 68 of 0183 - 618 911.