Maandelijks Mooi Molenlanden

Genieten dankzij ondernemers

Tijdens de bezoeken die wij als VVD-raadsleden in de dorpen en stad van Molenlanden brengen, komen wij veel leuke, bijzondere en mooie dingen tegen. Veel van deze zaken zijn het gevolg van inspanningen van ondernemers in onze gemeente. Daarom zetten wij de ondernemers, die zorgen dat mensen kunnen genieten in Molenlanden, centraal in onze nieuwe actie Mooi Molenlanden.


Maandelijks bezoek

Iedere maand gaat ons raadslid Philomeen Breddels samen met ons jongste VVD-lid Mike van Houwelingen op pad in Molenlanden. Zij bezoeken dan een ondernemer, onderneming of vereniging, waar iets leuks te doen is. Door middel van de opname die Mike ter plaatse maakt, willen wij laten zien hoe mooi Molenlanden is dankzij deze ondernemende initiatieven.


Prijsvraag bij deze actie

Iedere eerste maandag van de maand wordt er een nieuwe opname online gezet op ons Facebook- en Instagramaccount. Hieraan verbinden wij ook een prijsvraag. Inwoners van Molenlanden die via de e-mail meedoen, maken kans op een taart voor 10 personen. De te winnen prijs is een Mooi-Molenlandentaart, die speciaal voor deze actie gemaakt wordt door 'Smullen met Annemieke'. Dus als jij weet waar wij staan tijdens onze maandelijkse video-opname in Molenlanden, doe dan mee aan onze prijsvraag!


Hoe doe je mee?

Volg ons op Facebook en/of Instagram

De video-opname van Mooi Molenlanden komt iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur online (met uitzondering van sommige vakantieperioden).

Weet je het antwoord? Stuur dan een e-mail naar vvdmolenlanden@gmail.com met:

  • je antwoord (dorp/stad)
  • je naam
  • je adres
  • je telefoonnummer
  • Een antwoord insturen kan t/m de donderdagmiddag in diezelfde weekt tot 17.00 uur. Op vrijdag wordt de Mooi-Molenlandentaart thuisbezorgd bij de winnaar van die maand.