Kees Romijn doet mee aan de verkiezing van Waterschap Rivierenland

Tijdens de verkiezing voor het Waterschap Rivierenland op 20 maart 2019 kunt u stemmen op een VVD-er uit Molenlanden. Een reden om juist bij deze verkiezing te stemmen op iemand uit de eigen gemeente is dat onze polder meer afwijkt van de rest van het Waterschap Rivierenland. In de Alblasserwaard is namelijk sprake van veenweidegebied en bodemdaling.


Waar staat Kees Romijn voor?

De nummer 3 op lijst 5 is Kees Romijn, boer in Langerak en oud-voorzitter van Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO). Hij wil de cultuur en de herkenbaarheid van ons gebied bewaken en ervoor zorgen dat de ondernemers hun werk kunnen blijven doen. Hij vindt het belangrijk dat de Alblasserwaard in het bestuur van het Waterschap Rivierenland komt met kennis, kunde en doorzettingsvermogen. Zoals Kees Romijn zegt: "De komende jaren gaat het draaien om droge voeten, maar ook om economisch droge voeten". Daarom heeft Kees een duidelijk motto: Met boerennuchterheid naar veilig, schoon en betaalbaar waterbeleid! 


Meer informatie over Kees Romijn

Wilt u meer lezen over Kees Romijn? In Het Kontakt Alblasserwaard staat een interview met hem: Romijn en De Groot verkiesbaar voor Waterschap Rivierenland.

Wilt u liever Kees zelf horen spreken? Bekijk dan dit filmpje op Facebook: VVD Waterschap Rivierenland: Kees Romijn.

Kees Romijn is ook te volgen via Facebook en Twitter.


Stem lokaal: Kees Romijn, 

lijst 5, nummer 3!