Bram Visser

Bram Visser (1968) woont in Giessen-Oudekerk. Hij is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Bram is directeur van Byce BV, een bureau voor interim management en executive search. Daarvoor werkte hij bij organisatieadviesbureau Berenschot en de Algemene Rekenkamer. In de afgelopen jaren is Bram in meerdere verenigingen in de regio actief geweest, waaronder de Lionsclub Alblasserwaard.

In 2010 werd Bram raadslid in Giessenlanden. Van 2014 t/m 2018 was hij fractievoorzitter van VVD Giessenlanden. Nu is hij wethouder in de gemeente Molenlanden.


Bram, waarom ben je politiek actief?

Ik wil iets betekenen voor mijn directe leefomgeving. Ik ben lid van de VVD, omdat ik warm aanhanger ben van het liberale gedachtegoed. Het mijn overtuiging is dat de kracht van het individu, eigen verantwoordelijkheid en respect voor de ander de basis is voor een gezonde samenleving. Met andere woorden, ik kan me heel goed identificeren met de kernwaarden van de VVD. Daar kom ik voor uit, maak ik me sterk voor en wil daaraan op gepaste wijze mijn bijdrage leveren in Molenlanden.


E-mailadresbram.visser@jouwgemeente.nl
Telefoonnummer06 – 52 64 97 74