Arno van den Hof

Arno van den Hof (1984) woont in Noordeloos. Arno werkt als consultant in de informatiebeveiliging en is tevens ondernemer. Hij heeft een bedrijf in de IT Marketing en Sales. Hiervoor heeft Arno diverse, uiteenlopende banen gehad, zoals leraar geschiedenis en muziek aan de middelbare school en verkoopmedewerker. Dankzij zijn gevarieerde loopbaan heeft hij een schat aan ervaring opgedaan.

Arno is al jaren lid van de VVD, maar was nog niet eerder politiek actief. Tot januari 2020. Toen is hij gestart als deskundige ICT in de deskundigenpool van VVD Molenlanden. In september 2020 is Arno steunfractielid geworden bij VVD Molenlanden. Arno is sinds maart 2022 Raadslid bij de gemeente Molenlanden. 

Raadsfunctie: Lid auditcommissie

Arno, waarom ben je politiek actief?

Om met mijn talenten en bagage van waarde te zijn voor de gemeenschap. Uiteindelijk is ‘de overheid’ voor iedereen en van iedereen. Ik houd niet van schreeuwers aan de zijlijn, maar wel van initiatief nemen, actie en verantwoordelijkheid. Van schreeuwers hebben we er genoeg, van mensen die in beweging komen te weinig. Daarom ben ik politiek actief.

Contactgegevens

AdresNoordzijde 31-I, 4225 PH Noordeloos
E-mailadresarno.vandenhof@jouwgemeente.nl
Telefoonnummer06 - 14 28 94 35